KARABÜK / YENİCE - Turgut Özal Ortaokulu

Etiket Sonuçları: ismetpaşa

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, ilçe milli eğitim müdürümüzü ziyaret ettik. Öğrencilerimiz Buğlem ALBAS, Zeynep Ecrin ÇALIK ile öğretmenleri İlkay DERELİ ve Okul Müdürü Ayşe TÜRKMEN, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu önemli günde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇORBACI' yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında öğrencilerimiz, milli eğitim müdürümüzle bir araya gelerek günün anlam ve önemini paylaştılar. Bu anlamlı ziyarette, milli eğitim müdürümüz de öğrencilere bayramlarını kutlayarak mutluluklarına ortak oldu. Öğrencilere makam koltuğunu devretti.

Mrt

Okulumuzun değerli kadın öğretmenleri, velileri, personelleri başta olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Mrt

“Ülkemizde Her yıl 28 Şubat Sivil savunma Günü” ve 1-7 Mart Deprem haftası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla “Deprem Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bizde Deprem Haftası dolayısıyla öğrencilerimize afet anında yapmaları gerekenler hakkında bilgi vererek tatbikat gerçekleştirdik.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, afetsiz bir yaşam dileriz.

Mrt

Kaymakamımız Sayın Mehmet Abdulkadir GÜVENÇ okulumuza ziyarette bulundular. Ziyaretleri sırasında kendilerine İlçe Emniyet Amiri Osman KORKUT ve İlçe Jandarma Komutanı V. Zehra YAĞLI'da eşlik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇORBACI, Şube Müdürümüz Ferdi KURT ve Okul İdarecilerimiz tarafından karşılanan Kaymakamımız Sayın Mehmet Abdulkadir GÜVENÇ, tek tek sınıfları gezerek öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimizle sohbet ederek eğitim durumlarıyla ilgili öğretmenlerinden bilgi aldı. Öğretmenlerimizle bir araya gelen Kaymakamımız Sayın Abdulkadir GÜVENÇ, öğretmenlerimizin istek ve taleplerini dinledi. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇORBACI' dan ve okul idaresinden okulda yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldıktan sonra incelemelerini tamamlayarak okulumuzdan ayrıldı.

Sayın Kaymakamımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuzda Okuyorum Öğreniyorum etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz bir ders saati boyunca kitap okudular ve okudukları kitapları anlatarak arkadaşlarıyla paylaşımda bulundular.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün vefatının 85. yıl dönümü münasebetiyle bugün okulumuzda anma programı gerçekleştirildi. Okulumuzun bahçesinde gerçekleştirilen Anma programını hazırlayan öğretmenlerimize ve görevli öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda okulumuzda Cumhuriyet'imizin 100. yılına özel etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.